Textielborduring

Borduren gebeurt met een vol geautomatiseerde borduurmachine die 12 kleuren in een ontwerp kan ondersteunen.
Een borduurlogo wordt vaak gebruikt om wat luxe en elegantie te creŽren op de kleding en een oneindig lange kwaliteit te waarborgen. Een geborduurd logo geeft een exclusieve uitstraling en heeft ook fiscale voordelen. Kleding voorzien van een bedrijfsnaam of -logo van minimaal 70 cm≤ is namelijk fiscaal aftrekbaar van de belasting.

Wij borduren op bijna alle materialen. Vraag dus vrijblijvend naar de mogelijkheden! U kunt zelf kleding aanleveren of uit onze catalogus bestellen. Whitemoor Trading denkt graag met u mee om uw promotiekleding de gewenste uitstraling te geven.

Prijzen en meer info
Voor het digitaliseren van een logo wordt eenmalig € 75,- in rekening gebracht. Uw logo moet namelijk omgezet worden van tekening naar borduursteken zodat het door de borduurmachine gelezen kan worden. Deze kosten vervallen bij nabestellingen. Voor het digitaliseren van letters en teksten wordt eenmalig € 10,- in rekening gebracht.

De prijs van de borduring wordt altijd berekend aan de hand van het aantal steken die het ontwerp bevat. Van elke borduring wordt vooraf een voorbeeld gemaakt en aan u ter goedkeuring toegestuurd. De kleding wordt pas geborduurd nadat u dit heeft goedgekeurd.